teisipäev, 20. jaanuar 2015

Kana-kuskussi panniroog

Viimase Toit&Trend numbrist võis leida hulga tšilliga seotud retsepte. Kuna oleme üldjuhul suured terava sõbrad, siis esimene katsetus oli selline. Eks teravust saab ka juurde keerata, kel soovi. Toidu valmimise ajal oli õhus mõnus erinevate maitseainete aroom, nagu teeks kohe midagi eriti peent ja aeganõudvat. Tegelikult see nii ju pole, tegemist ühe lihtsa argiõhtu toiduga. Suts ja valmis.


Vaja(4-le):
2 küüslauguküünt
1cm jupp ingverit
1/2 tšillit
200g kana kintsuliha (kondita)
100g kikerherneid
6 kirsstomatit
1dl kuskussi
200ml kanapuljongit
karrit
soola-pipart
õli
kaunistuseks soovi korral peterselli

Lõika kana pikkadeks ribadeks ning prae pannil kuldpruuniks. Maitsesta soola, pipra ja karriga. Lisa hakitud küüslauk, tšilli ja ingver, prae mõni minut. Seejärel sega hulka poolitatud kirsstomatid, kikerherned, kuskuss ja puljong. Kata pann kaanega ja hauta 5 minutit. Sega roog kahvliga läbi ning serveerimisel lisa peterselli.

allikas: Toit&Trend jaanuar-veebruar2015

Kommentaare ei ole: