kolmapäev, 29. juuni 2016

Grill-liha Korea moodi

Kui eelmises postituses sai kirja esimene söögipühade grillimenüü, mis oli otsaga Aasiast, siis siit teine - Korea maitsed. Mina tegin jaanidele-eestlastele kohaselt ikkagi sealihaga. Sellest grillist sai ka minu vaieldamatu lemmik kogu sellest jaaniaegsest liha virrvarrist.


Vaja (4-le):
500g sea-või veiseliha

Marinaad:
1/2 klaas tšillikastet
2 küüslauguküünt
1,5spl pruuni suhkrut
1tl seesamiõli
1spl riivitud ingveri
1/2tl purustatud musta pipart
rohelise sibula varsi (hakitud)

Haki küüslauk ja riivi ingver ning sega kõikide teiste marinaadiainetega. Tükelda liha meelepärasteks tükkideks ja sega marinaadiga läbi. Jäta vähemalt pooleks päevaks jahedasse marineeruma. Grilli liha mõlemalt poolt ning serveeri meelepärasega.

allikas: Suvespikker



Kommentaare ei ole: