neljapäev, 18. juuni 2009

Tagasi rutiini

Nii nüüd sattusin kohe hoogu kirjutamisega. Tegelik põhjus miks eraldi postituse tegin on väga lihtne - ei tahtnud ilusat reisikirja ära rikkuda halamisega kui halb on olla.
Rutiini sisseelamine on hiiglama raske - peal on kohutav väsimus, tööl mõtet liikuma ei saa, vihma sajab..Hallo, meil on juunikuu ja väljas nagu oktoober.
Samuti esimene mulje kodumaast - kuna üks reisukaaslane suutis oma telefoni ujuma õpetada ja see enam pärast pilti ette ei võtnud, tuli koju jõudes ju kohe uus muretseda. Lennujaamast võtsimegi suuna Ülemistesse ja autost väljudes oli siis vaatepilt: kaks autot olid suutnud vist tutvust sobitada parklast väljumisega, üks neist Lexus ja teine miskit vanemat marki. Lexuse vend lihtsalt peksis seejärel teise auto küljeklaasi sisse, rebis ukse lahti ja hakkas sealset juhti jalaga peksma. Rahvas oli äärmiselt üllatunud ja loodetavasti keegi ka jõudis politsei välja kutsuda. Lexuse noor jõmm oli ikka äärmiselt heal arvamusel endast ja alles siis kui teine osapool üritas peksu vahepeal telefoni välja võtta, hakkas too uurima et kuhu viimane helistab. Kui vastus oli politsei, siis millegipärast nooruk taandus ja arvas et on vist aeg lahkuda. Igatahes kui me mõne aja pärast poest välja saime olid mõlemad sealt kadunud ja politseid ka näha polnud.
Kusjuures niipalju kui autosid kõrvalt nägime, tundus et suurt neil viga polnudki, aga no jõmmlus on ju veres ja kohe ju hakata vaja peksma, et kahjud veel suuremad oleks. Ma lihtsalt ei oska sellise käitumise kohta miskit öelda - idioodid.

Aga õnneks homne päev veel ja ees ootamas hea pikk vabade päevade rodu, et taas puhata,kuigi 22sel kavatsen küll vajadusel nö "available" olla tööasjus läpakaga maal lamades. Nädalavahetusel on samuti esimene suvelavastuse külastus sel hooajal ja kolmapäeval taas suund linnapoole, et 25s kuidagi üle elada tööl ja õhtul alustada chilli Rootsi kruiisi näol.

2 kommentaari:

Maris ütles ...

Jõmmid ja burks ja nokamüts, see on kahjuks reaalsus. Kuigi sellega eriti tihti näost-näkku kohtuda ei tahaks..

Vahvat puhkust, jaani ja reisu! :)

Eve ütles ...

Selline ongi Eesti ja see häirib inimesi kõige rohkem siis, kui pikemat aega eemal olla. Siis paistab lihtsalt kõik teravamalt silma. Saab ju võrrelda teise kultuuriruumiga. Head Jaani!