kolmapäev, 19. august 2009

Viimase aja tegemised

Viimasel ajal on juba nagu tendentsiks kujunenud et kirjutada uut sissekannet, pean lugema eelmist, kuna mööda on läinud kõvasti aega ja meelest ammu läinud mis seal oli. Nii ka seekord.
Edasi on kulgenud elukene töörütmis, samuti trenniga, oma kolme treeningkorda nädalas oleme jõudnud säilitada, isegi käesoleva lühikese töönädala raames. Tahtejõu säilimine on isegi enda imestust väärt.
Esimene nädalavahetus peale puhkust sai taas veedetud maal, ilm isegi soosis veel päikesevõttu ja nii ma terve laupäeva kodus lamasin päikese käes uhkes üksinduses, kuna kes tööl, kes võistlustel, kes kalal. Nii hea rahulik oli.
Pühapäeval tulime linna suhteliselt vara, kuna pidin kohtuma ühe vana-vana tuttavaga, kel siis saatuse tahtel juhtus miskit telefoniga suures peomöllus ning ühendust me enam ei saanudki mitu päeva ja varajane sõit läks tühja, kuna ilm oli super. Selle aga kompenseeris kohe lõunast Kaberneeme sõit, kus sai siis tshillitud mitu head tundi.
Pärast sai tehtud terve nädal tõsist tööd peale mida lõõgastusime pika nädalavahetuse Saaremaal.Veetsime mõnusalt aega hea sõbra suvilas Mändjalas, kus ühes sai tähistatud ka tema jubileumi. Sai nii söödud-joodud-tsillitud rannas ning passitud sadamas praami järjekorras, aga üritus oli neid magamata öid ja tunde väärt. Pühapäeval koju jõudes olid sõpradeks ainult duss, padi ja järgmine selgem moment esmaspäeva hommikul.
Hea seegi, et see nädal on lühike. Kolm töökat ning trennikat päeva seljataga, ootab ees homme vaba päev, lõpuks ometi ka meie maal see juhtub. Plaanis Harry Potter hommikusöögiks, kui suudan tõusta, lõunaks sünnipäeva külastus ning õhtul tervendav maaõhk. Saab olema tihe päev. Reedel peaks nagu tööd ka tegema kodukontoris, aga vaatame kuidas päev kulgeb, loodetavasti rahulikult. Vähemalt hoian pöialt. Ja sellega algab taas nädalavahetus, minu lemmik.

4 kommentaari:

Maris ütles ...

Nonii, õnnitlused taasiseseisvumispäeva puhul. Vaba päev kulub alati ära :)

Kati ütles ...

Ikka ikka..juba hommikusöök ka söödud:))

Maris ütles ...

Ei no kamoon :) Kolme paiku olin ma juba umbes seitse tundi tööl olnud.. ja teised söövad hommikust..

Kati ütles ...

No hommikusöögiks oli ju Harry Potter, mille seanss algas 11:15:))