teisipäev, 11. november 2008

Kopp ees vol2.

Pealkiri peaks ütlema kõik, miks ma pole siia nii kaua juba kirjutanud. Lihtsalt kopp on ees kõigest juba pikemat aega. Ja kui tõsiselt mõelda, pole siin miskit juhtunud ka suurt ja põhjapanevat. Kuid siiski mõtlesin, et kirjutaks midagi.
Vaadates eelmist postitust, siis jätkan sealt kus pooleli jäi. Nii et juuksur sai külastatud, olek kohe parem. Alustasin ka suurema tervise-sportliku projektiga, nimelt iga päev püüan end liigutada. Kui spordiklubisse ei jõua siis võimlen kodus, nii et nüüd ootan põnevusega tulemusi. Kuid neid ma arvan lähima kuu jooksul ei ole mõtet oodata. Kuigi esimene tagasilöök oli sellega et peale nädalast trenni, suutsin taas haigeks jääda, mis nüüdseks hetkeks peaks olema seljatatud ja alustasin eile taas otsast. Enesetunne oli juba sant, seetõttu otsustasin ka uuesti kiiremas korras trenniridded kapist välja ajada. Ja oh seda rõõmu ja head enesetunnet peale trenni.
Viimased 2 nädalavahetust olen täiega viilinud igasugustest üritustest ja olesklenud kodus diivani ja raamatuga. Eelmine nädal sai käidud ja vaadatud ka üle uus "Bond", mis oli bondilik ja ei midagi väga erutavat minu jaoks, kuna pole just eriline fänn. Võis vaadata, aga vaimustus puudub. Pean vist mainima tõsiasja et edasi läheb eluke suht kultuurseks mõneks ajaks. Juba sel reedel lähen "Nii on meil moes" muusikali esilinastusele, peale selle ootab ees kohe detsmebris 2 teatrikülastust Linnateatris. Kõige selle vahepeale mahub veel nädalane puhkus kuskil eemal soojas, eeldatavalt Kanaarid ning siis juba 2 nädalat jõulupuhkust, mida püüan nautida loodetavasti lumises Lõuna-Eestis, koos omale armsaks saanud lauaga, kes nukralt ootab juba talve.
Kuid maitsev on see, et olen soetanud endale vahepeal ka uue kokaraamamatu, mille pilte on keelatud vaadata tühja kõhuga, sest sisu tundub nii ahvatlen, njämm.
Siitkohalt lõpetangi ja suundun üsna pea ees ootavale lõunale....

Kommentaare ei ole: