teisipäev, 1. detsember 2009

Veel..

Tahtsin eelmise postituse jätta vaid vanaema mälestusena, seega muu toimuva panen eraldi kirja.
Peale selle, et tuli jätta hüvasti oma lemmikpersooniga, tuli edasi elada ka reaalset elu. Tööl olin suht koht udu, kuna hing oli valus ja palju millele mõelda. Õnneks soosis seda ka vaikne aeg. Trenni otseloomulikult ei jõudnud, aga ainus mis kõige enam tähelepanu sai oli "Jamie kokakool". Sealt juba tehtud päris mitmed maitsvad road:
* Kana-porru stroganov
* Tomati püreesupp
* Shampinjoni-koorekaste
ja ebaõnnestumine
* Loomaliha tumeda õlle hautis - siin arvan et sai määravaks see, et kuna kasutan gaasipliiti, siis väikseks keeratud tuli osutus ikkagi liiga tugevaks. Enne esimese haudetunni läbisaamist(kokku pidi olema 3 tundi), mõtlesin et vaatan mis seis on potis ja siis selguski tõsiasi, et jama värk. Põhjas enamus. Mis siis ikka, kallasin kõik minema ja kimasin poodi uute asjade järgi, millest valmistada midagi muud. Hautise lubasin uuesti ette võtta jõulude paiku maal ja proovida seekord gaasi asemel elektripliidi või kamina ahju. Loodan et õnnestub. Peale seda hautise jama tuli kohe ette stseen filmist "Julia&Julie", kus ühel peategelasel juhtus sama ja siis helistas järgmine päev tööle ja teatas et on haige, kuigi ise proovis kõike uuesti. Mina nii paha polnud ja lükkasin asja tulevikku. Kuid filmi soovitan soojalt - üks hea vaatamine üle pika aja, seda enam kui kokkamine natukenegi huvi pakub.
Peale ebaõnnestumist panin korra Jamie kõrvale ja taas tuli ette võtta teiste raamatute lappamine ning valikusse tulid chilli con carne ja kana-karrikaste. Kana olin enne teinud, seda tean juba ette et ülihea, kuid chilli oli esmakordne ja tuli ka supermaitsev. Nii et 5-1 on seis õnnestumise ja ebaõnnestumise vahel. Ei heida meelt:).
Laupäeval sai ka juba enamus jõulukinke soetatud, vähemalt seegi kaelast ja ei pea enam tunglema kuskil kaubanduses. Seda enam et esimene advent juba läbi ja jõul on kohe kohe käes - see aeg läheb linnutiivul, nagu alati.
Homme on tegelikult juba esimene jõululainele viimine, nimelt töökohaga jõuluüritus teatrikülastuse näol. Loodame et on vahva etendus.
Koolis sai ka juba loetud tekste kuidas peetakse jõule Rootsis ja kuulatud ning tõlgitud jõululaulu, mis eestikeeles peaks olema umbes miskit sellist - "Kui küünlad põlevad". Nii et igati jõulu pressihb aknast ja uksest, vaid lumi on puudu.
Nädala lõpp tõotab, kui töö vähegi lubab, tulla SPA-lainel. Üks koostööpartner kutsus aastat lõpetama väikse kutsega "sanatooriumisse tervist parandama". Sihtkoht Saaremaa Grand Rose, loodan et kõik laabub ja väike kosutus tuleb ainult kasuks, mis sest et tööüritus.
Filmidest natuke veel.
Eespool sai juba mainitud et kavas oli:
* Julia&Julie - meeldis väga
siis peale selle veel:
* The Box - suht kriipi, treileri järgi oleks oodanud paremat. Kuidagi imelikuks kiskus.
* Hangover - lõbus komöödia vahelduseks.
* 500 days of Summer - klassikaline armun-ei tea mis teha-jätan maha romantiline komöödia. Ei pakkunud väga pinget.
Ees ootab, kui kinos vähegi massid rahunevad, Videviku saaga teine osa "Noorkuu". Ei oska hetkel midagi oodata sellest. Esimene osa oli täitsa hea, hetkel isegi loen selle kohta raamatut, samuti väga hea. Mäletan et kunagi kodus küsiti, et kas Twilighti tahad vaadata, ma olin umbes misasja, polnud kuulnud midagi sellest enne ja film osutus täitsa vaadatavaks ja tekkis ka huvi, mis edasi. Aga esmalt ootan masside kadumist, et siis inimese kombel rahulikult kinno minna. Eks me näe millal see aeg saabub.

Ja sellega vist kõik..

2 kommentaari:

Maris ütles ...

Noorkuud tahaks ise ka näha.

Nägin sind muide paar päeva tagasi unes. Sa osalesid Donald Trumpi Apprentice-võistluse eesti versioonis. Sind intervjueeriti ja Kroonikas olid pildid ja väike jutt kõigist võistlejatest :)

Kati ütles ...

Halb:))