pühapäev, 19. aprill 2009

Ja kuidas kevad tuppa jõudis..

Et selleni jõuda pean minema tagasi eelmisesse nädalavahetusse, mis oli kordades etem kui praegune. Esiteks ilm oli kõvasti soojem ja teiseks 3 mõnusat vaba päeva, mis andis kohe tõuke end maale pagendada.
Maal sai ette võetud kohe igasugu kevadtöid - koristasime emaga majaümbrust ja põletasin kaminas igast soga (papist karpe, kuuseoksi jne jne) mis sinna hunnikus oli valmis pandud. Samuti sai lõpuks maja totaalselt ära mädanenud rõdupiirded kus seda ja teist lõhutud, et uued ja värsked kiiremas korras valmis saaks. Kuid hästi naljakas on see, et pärast seda nägi maja kuidagi tühi välja, silmaga oli näha et miskit väga olulsit on puudu:). Igatahes loodan et uued piirded saab sinna nüüd kiiremas korras ette.
Ja kolm päeva nädalavahetus - see tuleks muuta reegliks, 2 päeva kaob kuidagi nii ruttu, aga kolm oli juba mõnus. Sai end ikka kenasti välja puhatud.
Kuna ilmad olid nii vapustavalt ilusad siis käisime emaga ka esimesi sinililli otsimas, mis meil ka õnnestus:

Et veel rohkem ka kevadet linnakoju tuua, siis rüüstasin ka natuke paju ja kreegipuid(need praeguseks kenasti ka toas juba lehte läinud):

Ülejäänud nädal kulges suhteliselt töiselt, vahepalana sai vaid küpsetatud üks hõrk tomatipirukas värske päris oma rohelise sibulaga, mis maitses oi kui hästi.
Ning kuna ilmateade ei soosinud motikaga maaleminemist, siis otsustasin et pean vahelduseks tubli olema ja ikka end taaskord liigutama, viimasest korrast oli vist taas mööda läinud ca 2 nädalat. Liigutamine lõppes sellega, et käisin reedel ja laupäeval basseinis ja mõlemal korral korraliku tempoga kilomeeter(25m basseinis siis 40 otsa) ujumist, millest tänaseks on oi kui suur väsimus ikka kontides. Alul oli ka plaan täna minna, aga ei ole mõtet end ikka rihmaks tõmmata ja otsustasime hoopistükkis üle pika aja kinno minna - plaanis siis "Knowing" Nicholas Cage'ga peaosas. Eks siis näis kuidas meeldib.
Aga nüüd lähen teen ühe kosutava supi, enne kino poole tüürimist.

3 kommentaari:

Maris ütles ...

Toetan kolmepäevase nädalavahetuse ideed!

Kilomeeter ujumist on ikka väga strong, oi ma ei jaksaks never...
Ma panustan jalutamisele, eile sai tunnike väljas siblitud ja täna lausa neli :) Soojem võiks küll olla, saaks mütsid, kapuutsid ja kindad viimaks omati koju jätta.

Kati ütles ...

Olen sinuga kõigega nõus, aga ujumine on mu lemmik..seda võin teha iga kell ja kui aus olla siis see 40 otsa pole miskit hullu..aga eks perekonnaviga vist natuke:))

Anonüümne ütles ...

Kalade värk jah .. eheehee mida kild :)

Maris