kolmapäev, 6. mai 2009

Suvi tuleb meie poole..

Esiteks eelmise postituse lõpust soeses filmiga - film oli ütleme nii et vähe friiki, aga täitsa vaadatav..
Samas rääkides veel filmielamustest, siis "Rokkivad raadiopiraadid" oli hoopis teine tera ja kohutavalt laheda sisu ja huumoriga film. Igatahes seda soovitan enam kui eelmist.
Aga see on vähemalt jubedalt positiivne, et lõpuks annab ka ilm lootust suvisemale soojale, mis tähendab et kõik paksud vammused kappi tagasi ja varbavahed välja.
Eelnevad 2 nädalavahetust olid mõnulemised kuubis, kuna möödusid need maal vedeledes ja päikest võttes. Jume on ikka korralik ja emaga juba naerame et juuni algusesse planeeritud päikesereis Kreetale vist kujuneb kultuurireisiks, kuna selleks ajaks väikest viisi "neeger" valmis juba:), mis pole ka tegelikult paha idee.
Maal sai toimetatud ka veidike juba aiasaadustega - taaskord panen maha nii basiilikut, tomateid, ubasid, suvikõrvitsat kui ka arbuusi seekord. Viimasega vaatan kas siis saab asja või ei. Igatahes ootused on suured. Muude asjadega sai juba asjatatud ka eelmine hooaeg ja ikka jube hea on terve talve ja isegi siiani võtta oma kuivatatud basiilikut, mille lõhn ja maitse on ikka teine kui poetoodang..njämm.
Peale päikesevõtu on ka päevakorral kahjuks ka töö, mille kohapealt oli vahepeal ikka juhe nii koos ja ajus ei liikunud üksi mõte, mis tekitas tunde et ei aitab, selline kopp on ees. Aga mis teha, töö vajab tegemist ja õnneks kuu aja pärast terendab silme ees puhkus, küll nädalane aga siiski.Igatahes kalendris tõmban juba riste:).
Muus osas polegi millesti jahuda, tavaline eluke veereb oma rada, püüan enamuse vabadest nädalavahetustsest ikkagi maale põrutada, mitte linnas kopitada, kuna päike ja soe ilm nagu muud ei soosigi. Kuigi maikuu toob ka erandeid, kuna graafikus ootab ees sõit ka üle lahe ühel nädalavahetusel. Väike mõnus kõrvalepõige tavarutiini.
Igatahes päikest teile ja ärge unustage et pühapäeval on emadepäev!!

Kommentaare ei ole: