pühapäev, 28. veebruar 2016

Musta leiva suupisted munavõi ja anšoovisega

Kuna olin otsustanud Vabariigi sünnipäevanädalal puhata, siis võtsin ette ka veidi suuremalt peolaua katmise, et ikka paraadi ajal nosimist oleks ning väärikalt ka see sünnipäev mööda saata. Kuna laud sisaldas 3 erinevat sorti tikuvõileibu ning ka magusat, siis siit alustuseks esimene tikuvõileiva soovitus.

Vaja:
keedumuna
veidi võid
soovi korral veidi majoneesi
soola
musta leiba
anšoovisefilee
tilli

Purusta keedumunad kausis, nt kahvliga, lisa tükike võid ja soovi korral törts majoneesi, maitsesta soolaga ja sega kenasti ühtlaseks. Lõika leivast meelepärase suurusega tükid (nt viinapitsi abil või spetsiaalse tikuvõileiva vormiga). Pritsi tordipritsi abil munavõi leivale (võid ka lusika abil tõsta), aseta peale väiksemaks lõigatud anšoovisefilee ning kaunista tillioksaga. Mõnus suupiste nagu naksti peolauale valmis.

allikas: Liisi blogi

Kommentaare ei ole: