reede, 26. veebruar 2016

Näkileivaampsud

Puhkuse nädal ja Vabariigi sünnipäev annavad kenasti aega ka rohkem köögis toimetada. Kui riigi sünnipäeva peolaua postitusteni jõuan mõninga aja pärast, siis siit veel enne ühed kiired näkileivaampsud, mis sai valmistatud koos eelmises postituses oleva koogiga ema sünnipäevalauale.
Tegemist üks-kaks-kolm snäkiga, mida jõuab igaüks kiirelt valmistada, kui vaid sobivad ained kodus olemas. Rõõmusta sellega ootamatult külla saabunud sõpru või iseend nt kodusel filmiõhtul.

Vaja:
näkileivasnäkke
ketšup (paksem)
sinihallitusjuust
riivitud juust

Laota rukkisnäkid ahjuplaadile. Pane igasse "kausikesse" veidi ketšupit, veidi murendatud sinihallitusjuustu ja kõige peale tavalist riivitud juustu. Küpseta 200kraadises ahjus mõned minutid, kuni juust on sulanud ja suupiste kuumenenud. Serveeri!
Ettevaatust otse ahjust tulnud snäkkidega, ketšup võib olla kuum, seega soovitav veidi lasta jahtuda enne söömist.
Soovi korral võid snäkile lisada ka sinki või nt suitsuvorsti.

allikas: nami-nami

Kommentaare ei ole: