neljapäev, 11. veebruar 2016

Juustukastmega šampinjonipasta

Üks-kaks ja kolm ning valmis see ongi. Päriselt ka. Üks ülilihtne ja maitsev pasta kiiresse tööpäevaõhtusse. Eriti soovitatav juustusõbrale, eriti sinihallitusjuustu omale.


Vaja(4-5le):
200ml 35% koort
200g Merevaiku
100g sinihallitusjuustu
250g meelepärast pastat (ise kasutasin fusilli oma)
125g šampinjone
1 pisem sibul
soola

Alusta kastmest - pane koor potti, kuumuta nõrgal tulen. Koore sisse sega Merevaik ja sinihallitusjuust ning sega järjepidevalt, et juust sulaks. Jälgi et see keema ei läheks.
Pane pasta keema soolaga maitsestatud vette ning keeda al dente. Pruunista seened ja sibul pannil pehmeks. Nüüdseks on ilmselt valmis nii kaste(sinihallitusjuustu sulamata tükid võivad sisse jääda), pasta kui ka seened-sibul. Sega omavahel kõik kokku ning naudi. Nii lihtne see ongi ja maitsev õhtusöök ongi valmis. Meil sai pann igaljuhul hetkega tühjaks.

allikas: Oma Maitse jaanuar 2016 (Jim Ashilevi lugu)

Kommentaare ei ole: