laupäev, 21. juuli 2012

Köögiviljasupp lõhe ja sulajuustuga

Värsked suvised maitsed.

võid
oliiviõli
1 sibul
1 väiksem porru
200g värskeid või külmutatud herneid
200g värkset porgandit
200g värsket kartulit
1L kanapuljongit
300g lõhefileed
185g krabimaitselist või naturaalset toorjuustu
värsket tilli
soola-pipart


Sulata potis või ning lisa õli. Kuumuta hakitud sibulat ja porrut mõni minut. Kalla peale puljong ning puhastatud ja hakitud porgand ning herned. Keeda vaiksel tulel 6-8 minutit, lisa siis tükeldatud kartul ja keeda kuni köögiviljad on pehmed. Lisa sulatatud juust ja lase sel sulada ning viimasena lisa kuubikuteks lõigatud kala. Kuumuta paar minutit. Lisa till ning vajadusel sool-pipar.


allikas: Toit&Trend juuli-august 2012

Kommentaare ei ole: