Ahjukuumutamine sellise kuumaga on küll patt, kuid vahepeal tahaks ju liha ka. See on üks lihtsa valmistusviisiga ja maitsev liharoog. Kõrvale veel kartulipuder ja värske tomati-kurgisalat, mis saab veel parem olla puhkuse ajal.
Vaja (6-le):
3 porgandit
õli
100g riivsaia
500g hakkliha (mina kasutasin veise-sea segu)
1tl oreganot
30g fetat
1 muna
sool, pipar
3 porgandit
õli
100g riivsaia
500g hakkliha (mina kasutasin veise-sea segu)
1tl oreganot
30g fetat
1 muna
sool, pipar
Vajadusel koori porgandid ning riivi. Vahusta muna veidi lahti ning lisa kõik ülejäänud ained - hakkliha, riivsai, oregano, pudista feta ning maitsesta soola-pipraga. Sega kõik korralikult läbi (soovitav isegi kätega mätsida) ning aseta õliga määritud leivavormi. Küpseta 200kraadi juures kuni liha on läbi küpsenud ning kuldpruun.
allikas: inspiratsiooni ammutatud raamatust "Save with Jamie"
2 kommentaari:
Tegime täna su eelmise postituse burgerit. Kotlet retsepti järgi ja lisaks toppisime vahele tomatit, hapukurki, juustu ja kastet. Superhea oli! Läheb kindlasti teinekordki tegemisele :)
Poest otsisin muide tükk aega Worchestershire'i kastet, aga lõpuks leidsin!
Panen pildi ka :D
https://www.flickr.com/gp/kurimaris/7Z0Mv2
Tubli! Ja väga tore, kui meeldis.
Postita kommentaar