neljapäev, 16. jaanuar 2020

Tex-Mex mõjutustega kanawrap

Veidike Mehhikot argiõhtusse. Tortilla embuses on kanafilee koos avokaado, salati, paprika ning maisiga. Kõik mõnusa salsakastmega kaetud. Imemaitsev lõuna- või õhtusöök või miks mitte hoopis piknikul nautimiseks või matkale kaasa haaramiseks.


Vaja (4-le):
2 broilerifileed
2 spl salsakastet (Maggi Texicana )
2 küüslauguküünt hakituna
veidi laimimahla
sool, pipar
õli

4 tortillat
salatilehti
majoneesi
konserveeritud maisi (originaalis olid kasutatud läätsed)
2 avokaadot viilutatuna
1 punane paprika, ribadeks lõigatud
salsakastet
sool, pipar

Esmalt valmista kanafilee. Sega salsakaste hakitud küüslaugu, laimimahla ja soola-pipraga. Aseta kanafilee marinaadi (vaata et kõik oleks  kaetud)  ja jäta paariks  tunniks marineeruma.  Võta seejärel marinaadist välja, patsuta veidi kuivemaks ning prae keskmisel kuumusel mõlemalt  poolt 5-7 minutit, kuni filee on läbi küpsenud. Jäta 10 minutiks seisma, enne kui lahti lõikad.  Laota igale tortillale 1 supilusikatäis majoneesi, säti peale salatileht, millele aseta mais, paprikaribad, avokaado ja kanafileetükid.  Kõige peale pane lisaks salsakastet. Rulli tortilla tihedalt kokku ja naudi! 
Soovi korral võid wrapi ka grillile asetada ja mõlemalt poolt kiirelt kuumutada.


allikas: Tuuli retseptid

Kommentaare ei ole: