pühapäev, 3. veebruar 2008

Kiirus, kiirus..

Seekordne pealkiri ütleb kõik, miks ma pole siia juba üle nädala midagi kirjutanud.
Eelmine nädalavahetus sai peetud väikestviisi sünnipäeva, siis kiire töönädal,kuhu mahtus ka uue eluaasta lisandumine.Lilli sain seekord tõeliselt palju, mille üle on mul siiralt hea meel, kuna neid saada on alati tore :), hetkelgi vaatan veel suuremat osa neist kodus laual. Kui sellest ka pildi suudan ükskord arvutisse laadida, siis riputan siia sissekande juurde, täna lihtsalt enam ei viitsi jamada.



Sel nädalavahetusel sai veelkord külalisi natuke võõrustatud ja käidud poetuuridel, et soetada mõningad vajalikud riideesemed eesootava Norra trip'i jaoks - lumelauapüksid, spetskindad koos randmekaitsmetega ja uued sõrmikud, kuna olin suures ostutuhinas oma vanad head ära kaotanud. Nii et tänud superkülalistele, teie kinkekaart läks vägagi asja ette :).

Veel rõõmustati mind väga huvitava Tai kokaraamatuga, mille võtan kindlasti ette, kui sealselt puhkuselt naasen ja lõbus hiir ning karu-padi, mis mõnusalt kaissu võtta kui naudin oma uut aromaatkohvi. Sõbrad te olete lihtsalt inglid!!

Eesootav nädal saab olema puhkus suure algustähega, loodetavasti, kuna lähen ja naudin Norra mägede võlusid. Ees siis päevad Hemsedal'i keskuses, kus lund oi kui palju ja laskumisi samuti. Kavatsen nautida seal igat kui hetke. Homme küll veel pool päeva tööl, aga siis juba laud alla ja mõnulema. Loodan et saan järgmise sissekande ajaks siia ka sellest pilte.

Kohtumiseni nädala pärast...

Kommentaare ei ole: