teisipäev, 19. veebruar 2008

Taaskord teele..


Pean tõdema, et kiirus on olnud meeletu ja kuidagi ei ole jõudnud kirjutada rohkem kui kord nädalas.

Peale Norrast saabumist on olnud tööl meeletult tegemist, kuna oli ju teada et lahkun taaskord üsna pea mitmeks nädalaks ja eemaloldud ajal oli kogunenud asju üks paras ports. Aga hetkel tunnen et tööd on nagu tehtud ja paras aeg juhe seinast välja tõmmata. Neljapäeval lendan siis palmi alla, loodetavasti sooja rohkem kui 35C ja merevesi pidi jääma 28C, nii et puhkus saab olema loodetavasti täiuslik.

Lubasin ka endale, et tirin kaasa märkmiku ja pastaka, et õhtuti midagi põhjapanevat selle päeva kohta üles märkida ning siis hiljem siin sellest ühe pikema postitusega aru anda. Ega vana pea ja 2 nädalat päikest ei tee seda juba kergeks niisama meelde jätta :).

Pean ka mainima, et mägede igatsus on hinges siiani tohutult.Loodetavasti õnnistatakse mingit lähipiirkonda ka märtsikuus lumega, et saaksin veelkord ühe rännaku teha :), et minna meie "suurepärasele" kevadele ja suvele vastu täielik rahulolupisik hinges.

Aga nüüd kallid sõbrad suundun koju, lõppude lõppuks midagi kotti viskama ja teadke, et mõtlen teile, ausalt.Ja saadan ka päikest, aga ainult natu-natukene.
Ahoi...

P.S Avastasin et meie hotellis on olemas ka e-maili ja interneti võimalus..nii et kui see tõesti toimimas ja aega jagub, püüan teid blogi kaudu tervitada..

Kommentaare ei ole: