pühapäev, 13. juuni 2010

Minu uus iludus.


Just selline iludus seisab laupäevast garaazis. Sai tehtud teoks ammune unistus -osta endale lõpuks klassikaline naiste ratas, et nautida rattasõitu nii linnas kui maal. Tähtis oli korv, võimalikult vähe-niipalju kui vaja käike(3 käiku), mugavus sõitmiseks ning mugav sadul. Selle kõik ma sain. Saan selja sirgu lükata ja kruiisida. Ainus mis hinge vaid kriipima jäi on esipiduri puudumine, millega olen varasemate rataste puhul harjunud, aga eks vanakooli jalgpidur vajab lihtsalt sisseharjumist. Tagumisele rattale oleks ka vaja nn "seelikukaitset", aga eks selle vaatab hiljem, kui silma hakkab kuskil.
Hetkel jäi küll teine kurvalt maale garaazi ootama, millal taas sinna satun ja kiiremaid ringe saan teha. Nädalavahetuse ilm ka ei soosinud, et teisega juba kruiisima minna. Aga peale puhkust augustis on tõsine plaan ratas linna tuua, et saaks siin liigelda.

Liikudeks sai samal õhtul higistud köögis ning valmistatud moussakat ning maasika-rabarberikook. Soolane, võttis küll meeletu aja selle valmistamine, aga tulemus oli super maitsev. Koogiga nii väga rahul polnud. Küll teinekord tuleb etem.

Kommentaare ei ole: