esmaspäev, 3. detsember 2012

Magushapu sealiha

Natuke Aasiat argiõhtusse.


400g sealiha
2spl õli
1 roheline ja punane paprika
peotäis hakitud rohelist sibulat
200g ananassitükke (konserv või värskeid)
2 küüslaugu küünt
3spl sojakastet
0,5tl suhkrut
1tl maisitärklist
3spl vett või ananassimahla
1spl sidrunimahla või riisiäädikat
2spl ketsupit

Kuumuta pannil õli ja prae sealihatükid kuldseks. Seejärel eemalda liha pannilt. Sega kastmeks kokku sojakaste, suhkur, vees või mahlas lahustatud maisitärklis, sidrunimahl või äädikas ning ketšup. Prae pannil küüslauku ja paprikat paar minutit. Lisa ananass ja kaste. Kui kaste pakseneb,lisa liha ja keeda veel mõned minutid, kuni liha on küps. Lisa rohelised sibulad ja serveeri riisi või nuudlitega


allikas: Imelihtne Aasia köök (Umami.ee)

Kommentaare ei ole: