Vahel peab ikka vanemaid kokaraamatu isendeid ka sirvima, sest mõnes võib olla tõeliselt lihtsaid ja maitsvaid retsepte. Allolev ongi pärit just ühest 2007 väljalaskest.
400g marineeritud broilerifileed (mina kasutasin nagu ikka kintsuliha)
6dl pastat
1,5l vett pasta keetmiseks
1 sibul
2spl õli
1 purk purustatud tomateid
4 küüslauguküünt
1tl punet
0,5tl musta pipart
2dl piima
150g riivitud juustu
100g riivitud parmesani
Keeda pasta poolvalmis. Koori ja tükelda sibul, lõika liha parajateks tükkideks. Kuumuta pannil õli ja pruunista liha. Lisa sibul ja nõrutatud pasta. Sega purustatud tomati hulka peenestatud küüslauk, pune ja must pipar. Teises kausis sega piim ja riivitud juustud.
Aseta pasta-sibulasegu kihiti tomati ja piima-justuseguga ahjuvormi. Pealmiseks kihiks jäta piima-juustusegu.
Küpseta 200 kraadi juures 30 minutit.
allikas: 101 argirooga2
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar