kolmapäev, 19. aprill 2017

Out of kitchen ehk köögipuhkus

Olgem aus, viimasel ajal on siin olnud ikka paras vaikus. Elu oli lihtsalt nii kiire, et midagi uut katsetada pole aega olnud. Kuna käsil oli koduvahetus ja sellega kaasnevad protseduurid, mis oma aja võtsid, siis nüüdseks on see läbi. Elu läheb vaikselt tagasi oma igapäevasesse rütmi kõige sinna juurde kuuluvaga. Üks asi mis natuke kauemaks siiski veel tahaplaanile jääb on igapäevane uute asjade katsetamine ning keerulisemate toitude meisterdamine, vähemalt mitte tihti. Seda asjaolul, et mul lihtsalt pole hetkel oma kööki. 


Jah, ajutise olen "köögikohta" üles sättinud, aga seal midagi keerukamat ette just ei võta. Eks kui grill saab soetatud, siis äkki hakkan vahelduseks ka rohkem lihaga mässama ja selle seotud postitusi tegema ning kui nädalavahetuseti satun koju maale või külapeale, kus minu toidutegemisi oodatakse, eks siis võtan ka heameelega ette uusi asju, et siin  päris tuul ei puhuks. Ja alati on ju toite, mis ei vaja ei pliiti ega ahju. Alati on mingi väljapääas ja niipalju kui vähegi kannatab püüan ikkagi toimetada, et mitte päris rooste minna. Uue köögi visualiseerimisega pole ka just eriti kaugele jõudnud, iga päev mõtlen et täna, täna hakkan peale ja siis on taas öö käes ja päev läbi. Aga ega kaua venitada ei anna, tuleb ikka esimesel võimalusel oma ideed kirja panna, salongi minna ja asi ära vormistada. Tänapäeval elame ju taas ajas, kus iga asi võtab aega ja igat pisematki detaili on vaja tellida, aga loodetavasti saab paari kuuga asjad paika ja uued ning tõsisemad katsetused taas ette võtta. Oi kui kaua ma olen oodanud seda nö "normaalset" kööki, ahju ja ruumi, kus toimetada. Nüüd peangi jalad kõhu alt välja saama ja selle teoks tegema, sest võimalused selleks on loodud.

Aga seniks kõigile mõnusat kevadeootust ja uute postituste ootamist!

Kommentaare ei ole: