neljapäev, 25. aprill 2019

Jogurti, maasikate ja banaanidega panna cotta

Kuna maasikaid (eriti Kreeka) omasid liigub juba päris pikka aega, siis siit üks lihtne, kiire (jah, agar-agar tarretab päris kähku) ning maitsev maasika-banaani magustoit. Natuke teistmoodi panna-cotta, kui oleme harjunud tavapäraselt sööma.


Vaja(4-le):
500g külmutatud maasikaid ja banaane
150g 0% jogurtit
8g agar-agarit

kaunistuseks värskeid maasikaid


Sega pisut sulanud maasikad ja banaanid, lisa agar ja lase keema. Keeda 2 minutit, samal ajal segades. Lisa jogurt ja sega hoolikalt. Vala lõpuks klaasidesse (või tassidesse) ning lase toatemperatuuril tarretuda. Kaunista!

allikas: Toit&Trend jaanuar-veebruar 2019

Kommentaare ei ole: