teisipäev, 22. aprill 2008

Suvespordi hooaeg 2008

Kui talvine sport möödus mul vaid mõne jalutuskäigu, lauatamisega mägedes ja ujumisega,siis nüüd on avatud ka sportlik osa sellest suvest ja seda nii pealvaataja kui ka ise sportijana.
Esiteks sai laupäeval käidud Mulgikrossil ja saadud totaalne värskeõhumürgitus, kuna ilm oli kena ja päev pikk. Seda siis pealvaataja rollis.
Õhtul sain siiski väsimusest niipalju võitu, et käisin veel sünnipäeval ja kohutsin üle mitme kuu oma heade sõpradega :)
Ja ise sportijana - nimelt eile keset suurt väsimust ja seljavalu, mida olin püüdnud hommikul juba massaziga leevendada, agiteeriti mind õhtul rulluisutama. Ja nii ta siis läks, värskelt hooldusest saadud uisud kaasa ja muu varustus nurgast välja ning teekond Jüri tehnoparki võis alata. Peale 2 suurt ringi ja pigistavaid jalgu, kuna polnud neid saapaid pikka aega jalga saanud, olin tulemusega rahul. Hooaeg on siiski avatud.
Ja peale kõike seda olen suutnud end registreerida ka veel Maijooksu raames olevale kõndimisele, aga kui ilm ilus siis usun et täitsa lahe oma keppidega seal vehkida.
Ja mida muud kui oodata veel soojemat ilma, et saaks ka ujuma.

Sportima sportima..

Kommentaare ei ole: