teisipäev, 8. aprill 2008

Pildid, pildid

Oh taaskord juba nädala möödas ja ei miskit. Kui aus olla pole midagi väga põhjapanevat toimunud. Muudkui ikka tööga orjamine. Laupäeval sain ka oma armsalt vanalt juuksurilt sarvist, kes tegi mind siis natuke korralikumaks, peale mida sai kallite sõpradega tehtud süüa ja joodud kokteile. Tähistasime sellega 2 plika möödudnud sünnipäevasid ning ühe kolimist uude korterisse. Õhtul koju jõudes oli küll väga raske, kuna söök kukkus väga hea välja ja kokteilid kaa..
Kuigi pean endale au andma, et olen ka tubli olnud - kui keegi on tähele pannud siis Norra pildid on juba veebi üles jõudnud (link blogis vasakul ülal) ja Tai omad on poole peal. Pilte lihtsalt on NII palju et paremiku väljavalimine võtab aega, siis nende väiksemaks tegemine ja siis veebi laadimine.Aga olen tubli ja lõpp paistab.
Peale seda ootab mind veelkord nende sorteerimine, kuna tahaks paremiku ka omale paberile ilmutada ja see kogus mis mul tegemata on, on kohutav, kuna avastasin et neid pilte millest pean hakkama parimaid välja valima on aastast 2006..vahva :)

Ja muud ei midagi, pildihuvilised oodake vaid natuke veel..

Kommentaare ei ole: