esmaspäev, 7. juuli 2008

Õlts :)

Nii, ongi läbi see nädalavahetus ja käes minu viimane töönädal, mis õnneks tõotab tulla rahulik, nagu esimene päev seda näidanud on.
Reedel sai siis käidud Õllekal, mis on viimastel aastatel suht kindel üritus meil olnud, ning seekord oli kaasas ka minu ema, kes väisas üritust esmakordselt ja tundub et jäi igati rahule. Sai joodud õltsi, söödud saslõkki ja nauditud muusikaelamusi - kuulasime nii filmilegende kui Franzu. Pani isegi imestama mind ennast, kes ma nende repertuaariga väga kursis pole, et kõlbab täitsa kuulata, igaljuhul meeldis. Koju saime seekord isegi taksoga, vähem kergem vastupanutee kui möödudnud 2l aastal, kus tulime jala Lauluväljakult koju, mis oli suht karm, seda enam et peal väsimus ja sees õlu:).
Laupäevane päev möödus poetuuriga, millest kui aus olla saime emaga suht kiirelt tüdimuse, kuigi midagi lahedat leidsime mõlemad omale.
Õhtul viisin oma kallid kaaslased CC Plaza sviiti "Hancock'i" vaatama. Peaks mainima et minule ta küll mingit hullu hiti muljet ei jätnud, omavahel arutades meeldis "Tagaotsitav" isegi enam. Väiksed snäkid Amarillos ja siis jalutuskäik koju.Jube kiirelt sai päev otsa ikka:).
Pühapäeval sai ema bussi peale viidud ning suht koht vegeteeritud terve päev kodus. Õhtul suundusime taaskord Õllekale, et minna HU? live kuulama. Väike õlts ja lapi kala sinnajuurde, eht! Koju saime õnneks normaalsel ajal, nii et sain tunnikese pikutada ja veel ka ühe filmi vähemaks vaadatud arvutist.
Ja nii see nädalavahetus möödus..Tänaseks olen ka juba töölt pea tubli 30 min kodus olnud ning mõtlen vaikselt mis õhtu tuua võiks.

Kommentaare ei ole: