kolmapäev, 2. juuli 2008

Tsirk suveniir ja popcorn

Pealkirjas olevatest asjadest natuke hiljem, aga alustuseks pean enda vastu karm olema - nii kaua ikka vahet eelmise postitusega ja suht põhjendamatult..Aus ülestunnistus, pole olnud viitsimist.
Aga siis Jaani ajast. Alustasin jaani hoopistükkis teatri külastusega, nimelt Ugala kaldal etenduva "Ühes teises Eesti linnas". Väga meeleolukas ja lõbus tükk, soovitan kõigile soojalt. Eelmise aasta "Naabri Mariga" vast loium, aga siiski vaatamist väärt.
Peale selle jõudsin käia veel sugulase sünnipäeval, jaanilaadal ja koristada sahvrit, et olla valmis suvel sinna maabuvateks uuteks purkideks.
Jaanid olid nagu ikka-vihm, grill ja suur söömine. Kuigi söögiajaks suutis end ka päike ilmutada ja oleku kenamaks muuta, oli siiski minu meelest jaaniaeg üks suur VIHM.
Peale seda sai linna tagasi tuldud ja lõbustatud end tööga 3 päeva, millele järgnes laupäeval tsirkus ning pühapäeval niisama chill jalutades Viimsi vahel ja töllerdades Jüris.
Ja tulles siis tagasi nii pealkirja kui ka eelmainitud tsirkuse juurde, siis külastus oli vahva, igasugu loomi oli seal ,akrobaate jne tegelasi. Kuid siiski on mul kahju neist tupsudest, kes peavad seal väikesetes puurides elama ja niimoodi ringi rändama. Nad ei vääri seda. Aga pealkiri tuli selline, kuna esinejad oli Prahast ja eesti keelt ei mõistnud, aga üritasid, siis see suveniiri ja popkorni pakkumine oli lihtsalt nii naljakas, et kummitab siiani.
Nüüdseks olen end taas töölainele murdnud, kuigi kohe kohe kukub ka töönädala selgroog ja kavatsen nii ehk naa juba varakult ära hiilida.
Nädalavahetusel plaanis külastada jooma või meelelahutuspidu Õllesummerit, kuidas see kellegile on ja arvatavasti ühe suurema poetuuriga, kuna juba järgmine nädalavahetus saabub ka puhkus minu õuele ja toimub enda komandeerimine maale, kust ma ei kavatse linna naasta enne puhkuse lõppu.

Kommentaare ei ole: