pühapäev, 27. juuli 2008

Puhkus - teine nädal :)

Nii ja hakkabki otsa saama ka puhkuse teine nädal ja mida põnevat ma siis ette võtsin. 3 peamist märksõna on - toa ümber organiseerimine, puude vedu ja päikese võtt, seda viimast küll teistest kordi enam.
Esmaspäev algas suure poeringiga et siis tuppa uusi vajalikke asju saada - "uus riidekapp" on täitsa olemas, seda küll vana kardinapuu näol mis nüüd ketiga lakke pandud ja kenad punutud korvid selle all.Uus lamp on ka laes ja peegel ka üle pika aja taas kaunistamas seina. Ülejäänud asjad püüan leida kui võimalik eeloleval nädalal toimuval Soome külastamisel sealsetest kirbukatest. Ega suurt muud polegi vaja, mõnda riiulilt ja peegli alla ka miskit, kuhu oma asjad panna.
Teisipäev külges puid vedades, et saada ikka talvel kaminasse ja sauna tuld teha.
Alates kolmapäevast algas päikesevõtt ja seda kuni tänaseni välja, kui aus olla siis lõpuks lihtsalt enam ei jõudnud ja veetsin vahelduseks ka aega kiiges raamatut lugedes, järves ujumas käies ning eile võõrustasin häid sõpru grilli ja chilliga koos maasikamargaritadega.
Ja ongi kogu nädal.
Järgmine ja puhkuse viimane nädal algab homme varahommik, kui võtame suuna Tallinna peale ja sealt edasi üle lahe. Läheme esmakordselt nö puhkusereisile Soome, isegi ootame huviga, kuidas see me tavapärastest käimistest siis erineb. Nimelt üürisime järve kaldal maja ja plaan siis külastada ka lähedalasuvaid turismiobjekte. Ja loomulikult eksivad sekka ka tavapärased kirbukad ja poed, mis on "must" kuhu peab jõudma. Tagasi eestimaile saabun neljapäeva õhtul ning ülejäänud vaba aeg möödub raudselt päikese käes, kui seda on :).

Kommentaare ei ole: