reede, 8. august 2008

Esimesed 115km

Ja läbitud need esimesed 115km ongi siis, nimelt meie Vessuga. Kuna eilne õhtune ilm andis lootust mitte vihmale, siis käisime proovisime kahekesi sõidu ära. Varustus ja kõik mul ju olemas ja miks mitte siis esimene tiir teha.
Alguses tegime proovi Jüri vahel ning peale tankimist sõitsime Paldiskisse, minnes küll väikse vahepeatusega Keilas, kuna vahepeal otsusas mõne piisa vett taevast sadada ja Avo tahtis kindel olla et kas minuga ikka kõik ok. Käisime siis suht tipus ära, kus olid vaid tuulegenraatorid ja majakas. Ja tagasitee tegime juba ühe pika jutina Jürini välja. Tagi, saapad, kiiver ja kindad õigustasid end igati, ainus mis segas oli valutav selg ja kange kael ning randmed (kuna ma ei suutnud leida head asendit kuidas kinni hoida), kuid hommikuks oli kõik ok ja lähen teinekordki ratta selga.
Ja see oleks ka imelik olnud, kui mina, motoperekonnast pärit nüüd kartma hakkaks. Alguses küll värin oli sees, aga nii kui ratas liikuma hakkas, ei olnud hullu midagi. Ja eks riided olid ka väga head seljas, kuigi jahedama ilmaga pean teksad oma lumelaua pükste vastu vahetama.

prõnn, prõnn....

Kommentaare ei ole: