teisipäev, 5. august 2008

Dieet ja Sport

Jah nii on võetud meil plaan siin mõlemil, et peab hakkama pöörama taas tähelepanu söögile, mis suust sisse läheb ja tegelema ka natuke aktiivselt sportimisega, viimast küll lähipäeva ilmad soosinud pole. Kuigi oleme olnud tublid, mõlemil linnas oldud päeval oleme teinud pika jalutusringi, kuigi ootaks kuivemat ilma et uisud alla saada. Ja poodi pole ka mitu päeva asja teinud.
Kui aus olla siis puhkuse ajal ei tegelnud me ka just rämpsu suust sisse ajamisega, aga ikkagi on olnud olemine kuidagi raske. Aga vaatame kas koos saab asjast asja.
Muus osas on õnneks vaikus. Tööl on esimesed päevad möödunud taas lainele saamisega, mis on olnud suht tagasihoidlikud tegevuste poolest, aga eks nii ongi parem.
Puhkust kajastavas postituses unustasin ka mainida oma potipõllunduse saake - kirsstomatid on valmis kui nöpsikud ja esimene laar basiilikut on pandud kuivama, et see siis talveks purki pista hoiule. Suvikõrvits võttis alles hoogu, et suurusesse kasvada. Suvel meeldib eriti minna kasvuhoonesse ja võtta sealt otse värske kurk ja tomat ja neid nautida sealsamas. Ei mingeid euronõudeid ega asju. Oma aia värk ikkagi. Maasikaid sai ka nauditud ikka täie rinnaga otse peenralt, mhmm. Ja marju peaks ka korjama teinekord, saaks teha mõne mõnusa mahlaka koogi. Ja seenele tahan jõuda. Ohh, niipalju tahaks veel jõuda, eks vaatame kas ka õnnestub.

2 kommentaari:

Maris ütles ...

Oi mul sama plaan.. liigutamise asjus.

Kati ütles ...

Kas on siis progressi ka? Me oleme 2 õhtut teinud pika jalutustiiru ja eile veel rullikaring :)