teisipäev, 9. november 2010

Uus kodu ja selle pidu

Uus kodu on tegelikult siis viimase postituse järel järjekorras õigel kohal. Mitte et ma isiklikus elus kolinud olen, vaid seda tegime kontoriga. Töö ju enamus meie ajast moodustab, seega õdus ja mugav kontor on selleks hea.
Jätsime oma vana kohaga hüvasti 24dal septembril, et siis kohe 27dast alustada uues.
Asjade pakkimine minul isiklikult väga kaua ei võtnudki, kuna olen ikka vahel seda jama minema ka visanud, mida tõesti enam vaja ei lähe, ja palju selle ühe laua ja riiuli peale ikka mahub.
Kolijad olid teinud tubli töö ja esmaspäeval kontori minnes, ainus mis puudus oli internetiühendus et üldse midagi teha. See sai ka tehnikaajastu kiirusega lahendatud ning juba järgmine päev pea kõik esmased ühendused toimisid. Vahemaa eelmise kohaga on olemas, kuid oluliselt mitte tajutav, kuna kesklinn jääb kesklinnaks. Olengi rohkem jala tööle minema hakanud kui ilm kannatab, kuna hommikune 30 min jalutuskäik teeb vaid head. Konkreetseid aadresse ma siia lisama ei hakka, sest kes teab see teab:).
Ja et uus koht saaks ikka sisse õnnistatud, pean natuke kronoloogias ette ruttama. Pidu sai peetud juba ca kuu hiljem, 26 oktoober, aga kuna kolimine ja pidu käisid kokku siis mõtlesin mõlemaid koos kajastada.
Legend:
Peo koht - kontor
Külalisi - ca 100 inimest
Muu: Toit, jook, muusika ning fotograafid meie poolt
Üllatus: Heimar oma vedela lämmastiku ning võrratute margariitadega

100 inimest hirmutas meid esialgu päris korralikult, kuna uus koht on eelmisega võrreldes sopilisem ning sellist suurt avarat vaba ruumi ei ole. Kuid kui hetk oli käes siis inimesed kuidagi tulid ning läksid ja kõik sujus kuidagi väga edukalt. Polnud tohutut ruumipuudust, mida kartsime. Üks ühes nurgas rääkimas, teine teises, kolmas toidu juures, kõik olid kuidagi oma koha leidnud. Ajaliselt olime planeerinud ürituse ka suht ok, et ei peaks poole ööni tiksuma. Kuigi koju jõudsid mõningad alles poole öö paiku. Selle põhjuseks oli tegelikult Rock Cafe kontsert, kuhu päris paljud meie omadest edasi suundusid. Meeleoluka pealelõuna lõpetas seega kontserelamus ning peod said korraga läbi.

Siit paar meeleolupilti peost:

Kommentaare ei ole: