Mõnus kiire argiroog.
2 karpi tuunikala õlis
2 purki purustatud tomateid ürtide ja küüslauguga
200ml vett
350g pastat
300g brokolit(mina jätsin välja)
200g toorjuustu
100g riivitud juustu
25g riivsaia
soola-pipart
Vala veidi konservist õli pannile, lisa sinna tomatihoidis ja 200ml vett. Pane pasta keema. Hauta kastet seni, kuni pasta on valmis. (Tükelda brokoli ja keeda 3 minutit.)
Sulata tomatikastmes toorjuust, lisa nõrutatud pasta, (brokoli) ja õlist nõrutatud tuunikalakonserv. Maitsesta.
Vala kokkusegatud roog ahjuvormi ning kata pealt riivsaia ja-juustuga. Tõsta ahju grillreziimile 4-6 minutiks küpsema või kui seda pole, siis hoia ahjus kuni roog on pealt krõbe. Serveeri nt koos rohelise salatiga.
allikas: Oma Maitse september
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar