teisipäev, 4. november 2014

Seenepasta

Juba kummaline on alustada sissekandeid sama lausejupga-kiire ja lihtne. Aga nii see on, ka selle pasta/õhtusöögi puhul. Kuna väljas on suur suur sügis ja seened on üks osa sellest, mis sest et metsas me enam ei käi (vähemalt mina) ja koju ande ei tari. Kuid see ei takista, seda enam et mitmesuguseid seeni on ju poest võimalik soetada aastaringi.

Vaja:
300g pastat (meelepärast)
200g seeni (nt shampinjone, portobellosid)
1 sibul
õli
200g creme fraiche (musta pipraga)
1dl pasta keeduveet
peterselli
parmesani


Keeda pasta pakendil oleva juhise järgi, kui just ei valmista värsket pastat. Koori ja tükelda sibul ning seened. Prae pannil seeni kuni vesi on aurustunud, lisa  sibul ning õli. Prae u 5 minutit, misjärel lisa creme fraiche ning pastakeeduvesi. Kuumuta läbi. Lõpuks sega omavahel kaste ning pasta, kaunista peterselli ning riivitud parmesaniga. Head isu! Nii lihtne see oligi.


allikas: K-Ruoka syksy2014

Kommentaare ei ole: