esmaspäev, 24. november 2014

Peedikotletid kitsejuustuga

Kuna meil sel suvel jänesed peediraksus ei käinud, siis saak oli ülikorralik ning hävitamine käib täistuuridel. Tehtud on nii boršipõhjasid kui ka niisama riivitud salatiks. Kuid kaua sa jaksad, tuleb otisda ka uusi väljundeid. Peet+kitsejuust kooslus on ju vana teada tuntud, aga et need kotletiks teha, oli põnev avastus. Tulemuseks mõnusalt mahlakas ja vahelduseks lihavaba eine.


Vaja (3-le):
200g keedetud peeti
120g kitsejuustu
0,5tl tüümiani
0,25tl rosmariini
sool, pipar
2spl jahu
praadimiseks õli

Sega omavahel riivitud peet ja kitsejuust. Lisa sool-pipar ning ürdid ja sega korralikult läbi.
Vormi kätevahel endale meelepärase suurusega kotletid ning paneeri jahus (võid paneerida ka riivsaias).  Tõsta pannile ning prae õlis mõlemalt poolt.
Serveeri meelepärasega.

allikas: Toidutare

Kommentaare ei ole: