kolmapäev, 10. mai 2017

Praetud riisinuudlid kanaga

Vahelduseks pastale olid ühel õhtul laual hoopis nuudlid, riisnuudlid, kui väga täpne olla. Tegemist Lauri Pedaja poolt jagatud retseptiga viimases OmaMaitses. Mind võlus just selle lihtsus ja omapärane kooslus, mis kokku vormus maitsvaks kõhutäiteks. Lihtsuses peitub nagu ikka võlu.


Vaja (1-le):
150g riisinuudleid
100g õhukeselt viilutatud kanafileed
0,5 punast sibulat
0,5 porgandit
0,5 tomatit
mõned rohelised salatid
2 muna
2 keskmist šampinjoni
2spl pruuni suhkrut
2spl austrikastet
2spl sojakastet

Keeda riisinuudlid vastavalt pakil olevale õpetusele. Aja pann kuumaks ja prae hakitud sibul, lisa õhukeseks viilutatud kana. Vala juurde ka porgandikettad ja sojakaste. Kanatükkide ühtlaseks küpsemiseks keera neid aeg-ajalt ümber. Viimaks lisa viilutatud seened. Lõpuks vala pannile eelnevalt keedetud nuudlid, maitsesta austrikastme ja pruuni suhkruga. Lisa ka pannile tükeldatud tomat. Nüüd lükka roog panni ühele poolele, teise, tühjale poolele lisa lahtiklopitud munad,  prae 2-3 minutit. Sega hüübinud muna nuudliseguga kenasti läbi ning serveeri! 

allikas: OmaMaitse mai2017

Kommentaare ei ole: