laupäev, 6. mai 2017

Sealiha-seene koorekaste tatraga

Vahest saab koduseks söögitegemiseks inspiratsiooni ka töökohalähedasest lõunasöögipaigast. Nii läks ka sellega. Mõni aeg tagasi väisasin lõunasöögiks meie kontori kõrval olevat toitlustusasutust ja kui kodus seeni kuidagi ülemäära tundus, siis lõi kohe pirni põlema, vat see sealiha-seenekaste seal ühel lõunal oli megahea, teen kodus ka. Ja tegingi, püüdes aimata mis seal siis oli. Tegelikult oli asi lihtsamast lihtsam - liha, seened, toidukoor, maitseained ja kaste ongi valmis.


Vaja:
tükeldatud sealiha
shampinjone
toidukoor (või vahukoor)
sool, pipar

serveerimiseks meelepärast (meil oli tatar ja karulaugu-tomati-kodujuustu salat)

Pruunista pannil õlis liha, lisa tükeldatud seened ning kuumuta neid koos kuniks mõlemad tunduvad valmis. Lisa seejärel koor (just niipalju, kui vedelat soovid), maitsesta ja lase veidike haududa (paksemaks keeda). Serveeri!

Kommentaare ei ole: