reede, 15. september 2017

Lõhe punapeedi, feta ja laimisalsaga

Pole päris pikalt nii lihtsa ja maitsva, sealhulgas omapäraste maitsetekoosluste, otsa sattunud. Valmistamine on tõeliselt kiire, lihtne - tükelda vaid peet ja juust, lisa laim ning prae kala ning voila, naudi. Kerge eine ongi valmis.



Vaja (2-le):
200g keedetud peeti
70g fetat
2 laimi
2 lõhefileed, nahk küljes
sool, pipar

Tükelda peet ning feta pisemateks kuubikuteks ning sega koos ühest laimist saadud  mahla ning riivitud koorega. Maitsesta. Kuumuta pann ning lisa õli. Maitsesta lõhefileed ning aseta need pannile nahk allpool ning küpseta kõrgel kuumusel 3 minutit. Keera kuumus maha, keera lõhed ümber ning küpseta 4-5 minutit.
Serveeri lõhet koos peedi-feta salatiga ning lõika teine laim viiludeks kõrvale. Naudi!

allikas: BBCGoodFood

Kommentaare ei ole: