reede, 1. september 2017

Koorene pasta suvikõrvitsaga

Anname taaskord valmivatele sügisandidele tuld. Sedapuhku pildil suvikõrvits, kirsstomatid ning sibul-küüslauk. Mõnus koorene pasta, kus lisaks aedviljadele kampas ka peekon ning koor.


Vaja:
meelepärast pastat
1 sibul
2 küüslauguküünt
150g maasuitsupeekonit
1 suvikõrvits
poetäis kirsstomateid
4dl vahukoort
soola-pipart
punet
õli

Haki sibul, küüslauk, suvikõrvits ning peekon. Pane pasta keema ning keeda vastavalt pakil olevale õpetusele al dente. Kuumuta pannil õli, lisa sibul ning küüslauk. Kuumuta paar minutit, lisa peekon ja suvikõrvits. Maitsesta soola-pipraga, lisa punet. Kui suvikõrvits hakkab pehmenema, lisa terved kirsstomatid ja seejärel koor. Kuumuta madalal kuumusel, kuni kaste veidi pakseneb, vajadusel maitsesta lisaks. Kui pasta on valmis, nõruta ning pane potti tagasi ning vala peale kaste. Sega läbi. Serveeri riivitud parmesaniga!

allikas: Maakodu september 2017

Kommentaare ei ole: