kolmapäev, 3. detsember 2008

Kiire puhkus

Kui aus olla on see pealkiri kahetähenduslik - esimene pool märgib kiiret tööperioodi enne nädalast puhkust. Seega teine pool tähedab seda et kaon taas mõneks ajaks kodumaa pinnalt, kui täpne olla siis nädalaks :).
Tööl on olnud äärmiselt kiired ajad, aastalõpp ja uue aasta plaanid kõik ju vaja lahendada. Viimased 2 päeva, kaasa arvatud täna veedan koosolekutel ja vaikselt ka juba jõulumeeleolus, kuna toimub teatri ühiskülastus oma kalli kliendiga.
Õnnetult lõppes see et määrisin jah suures tuisus oma laua ja vedasi nädalavahetuseks maale, aga isegi suurte hangedega lõuna-eesti lumi oli selleks ajaks läinud. Nii kurb. Nüüd ootavad asjad jõule, loodetavasti lumiseid, et siis teisele ringile minna. Plaanid on igatahes tehtud.
Ja muust osast siis rääkides lendame homme nädalaks soojemasse paika kui Eesti.
Avastamist ootab ees Gran canaria, kus me kumbki käinud varem pole, seega loodan et tuleb põnev retk. Plaanis on rentida auto 3ks päevaks ja marsruut on enam vähem paika pandud, nii et päevaplaanid paigas suuremalt osalt. Samuti oleme otsustanud osa võtta Tenerife ekskursioonist. Ilma seal just hetkel väga vapustavat ei näidata -ca 20 kraadi sooja, aga nii pilvi kui ka päikest ühte moodi. Peaasi et siit eemale.
Nii et teile siia lund ja tuisku, mulle päikest ja sooja :)

Kommentaare ei ole: