esmaspäev, 15. detsember 2008

Peale puhkust..

..tuli end taas kohe kodusesse töörütmi sisse seada. Neljapäeval peale maandumist ja asjade lahtipakkimist viisime kohe esimesed kingid omanikele ning tegime esimesed muljetamised.
Mina oli siin ka nii tubli et läksin veel reedel tööle. Kus peaasjalikult närisin läbi mailide ja jooksvate teemade ning mõningad muljetamised sinna juurde.
Laupäeval olime võtnud plaani teha üks suur shopping, nimelt ju jõulud lähenemas ja meil polnudki veel ühtegi kinki, kuigi hea seegi et ideed paberil kirjas. Eelmine aasta olime varajasemad. Peale minu pikka põõnamist, üle pika aja võtsin und nii nagu oli ja tõusin alles pool 2, suundusime shoppingule ning peale paart tundi olid meil ka pea kõik kingid olemas, vist vaid 1 puudu hetkel. Õhtul olin kohe ka tubli ja pakkisin kõik olemasolevad ära.
Tänane hommik hakkas õudusega, et peaks vist koristama vahelduseks. Viimane kord oli oi kui ammu. Nii oligi plaan olemas, kraamisin kogu korteri ja kõik reisist laiali jäänud asjad leidsid ka oma vana koha üles. Peale seda käisime ja vaatasime siis tuledes kuuske Raekoja platsil, mis minu meelest on natuke äbarik seekord. Tegime ringi jõululaadal ning kappasime koju tagasi. Ja nii oligi päev õhtusse lennanud. Kirjutasin mitu tundi teile lugemiseks reisiblogi ja hetkel mõtlen et ei nüüd aitab, magama ja kohe. Homme algab taaskord üks töönädal, mis täis erinevaid üritusi ja kohtumisi. Aga hea on see, kui kõik läheb hästi siis peale seda saan taas 2 nädalat jõule pidada ja uut aastat vastu võtta. Jeii..
Hirmus mõelda, et see veel käimasolev aasta on tegelikult jube kiirelt läinud ja kohe varsti viskab ette uus. Mnjaa..
Aga nüüd head tööd ja ööd...

Kommentaare ei ole: