teisipäev, 16. detsember 2008

Sooviks lund

Päriselt ka. Ilm on nii kõle ja tuuline olnud viimasel ajal, aga mina usun et natukenegi valget pehmet lund teeks selle mahedamaks.
Viimased päevad on olnud juba suht asjalikud, kuigi tööl olla on imelik ja harjumatu, seda enam et nagu märgid näitavad peaks tulema varsti 2 rahulikku puhkenädalat taaskord.
Juba laupäeva hommik võtan suuna Balti jaama, et sõita rongiga. Pole Eestis vist mingi 10 aastat selle elukaga liigelnud. Igatahes olen plaaninud teha Viljandi otsa et esimesteks päevadeks vanematekodus maanududa. 24daks tulen küll linna tagasi, kuna seeaasta on "linnaasta pühad", kuigi kuigi 25 hommik kiman maale tagasi et veeta seal nii ylejäänud jõul kui ka eeldatavalt aastavahetus. Seega linna lastakse mind tagasi vast alles uue aasta 4dal õhtul. Ega ma ei tahagi viimasel ajal eriti linnas olla. Tahaks rahu ja vaikust ning koju.
Ja veelkord ootan oma uut armsamat - lund, puhkuse ajal plaan minna ikkagi mägesid vallutama, niipalju kui neid siin kodumaal on. Ja lugeda tahaks ka. Pole tükk aega midagi jõudnud lugeda, pooleli on nii Lennart Meri "Hõbevalge" kui ka Kersti Kreismann'ist äsjailmunud teos. Ning palju muid plaane ka lektüüride osas mõlkumas.
Piparkooke küpsetan ka kindlast maal, eelmine aasta võtsin uuesti ette ja nii mõnus lõhn ja tunne ikka järada endatehtud koogikesi.
Oeh mõned päevad veel tööl, jõulupidu ja siis taaskord lamamine.....

Kommentaare ei ole: