laupäev, 4. veebruar 2012

Uus vidin köögis

Ükski sünnipäev ei möödu ju ilma kinkideta. Seekord sain siis töökaaslastelt üllatusena pastamasina. Ma veidi juba kahtlustasin, kuna eelnesid sellised kummalised küsimused, et kas olen ära ostnud ja proovinud jne jne..Hinge hakkas närima kahtlus, et kas tõesti? Ja nii see oligi, teisipäeval sain oma PÄRIS masina.



Seetõttu peangi oma kuiva pasta varud lõepetama, et hakata hagu andma masinale. Tegelikult püüan juba täna proovi ette võtta, "sünnipäeva kokkamise" õhtu näol Jüris, kus siis teemaks Itaalia - bruchettad, värske pasta ning tiramisu. See kõik saab toimuma juhul, kui meie auto lõpuks käima otsustaks minna:(. Eile oli paugupill, tegime veel pika ringi linnas et laeks ja soojeneks, kuid täna hommikune külm näitas reaalsust. Hetkel laeb aku toas ja vaatab kas lähima paari tunni jooksul käivitus õnnestub. Poodi peab vahepeal vist jalutama -20 kraadiga, aga no ma olen juba harjunud.

Peale masina sain ka meeletus koguses lilli, uued talvepapud ning muid naistele NII vajalikke asju (ehteid, kreeme, jne) ja otseloomulikult palju shokolaadi..

Kommentaare ei ole: