teisipäev, 4. september 2012

Kukeseene-viinerisupp

Selline kooslus nagu pealkirjas tekitas kohe huvi ja kuna seeni parajalt üle oli, siis tehtud see maitsev supp saigi.


1sibul
õli
4-5 kartulit
näpuotsatäis soola
100g sulatatud juustu
100g kukeseeni
2spl võid
200g viinereid
8-9dl vett
suhkrut
tüümiani

Tükelda sibul ning prae potipõhjas kuumas õlis kergelt läbi. Lisa tükeldatud kartul, kalla peale vesi ja lase podisedes keema. Maitsesta soola ja tüümianiga. Puhasta seened ja prae need pannil kergelt läbi. Kui kartul ja sibul on pehmed, siis lisa supile seened ning tükelda hulka viinerid ja kummuta sulatatud juust. Lase supp uuesti keema. Toit on valmis kui juust on korralikult sulanud ja korraks keema läinud..

allikas: Naisteleht

Kommentaare ei ole: