Kiire roog, kel hommikuks, kel õhtuks. Ega lõunaks sobib ka. Kuna viimased sparglid saadud suurest pundist ootasid veel manustamist, siis leidsin selle mõnusa munaroa, kuhu sobivad need ideaalselt.
Vaja:
6 muna
100ml 10%koort
toorsuitsupeekoni lõike
punt spargleid
võid määrimiseks
soola-pipart
Vahusta munad, lisa koor ja sega läbi. Maitsesta soolaga. Prae peekon pannil krõbedaks, nõruta paberil.
Puhasta sparglid - pese, murra ära puitunud varreosa. Lõika sparglitelt tipp, allesjäänud
varreosa lõika poole sentimeetri paksusteks viiludeks. Viilutatud
varred lisa muna-kooresegule, tipud jäta ootele.
Määri piruka (koogivorm) võiga ning vala sinna muna-kooresegu koos spargli varretükkidega. Seejärel laota peale spargli tipud
ja peekon.
Küpseta 180 kraadi juures umbes 20 minutit, kuni muna on hüübinud ja frittata kuldne. Enne söömist lisa ka veidi musta pipart.
Küpseta 180 kraadi juures umbes 20 minutit, kuni muna on hüübinud ja frittata kuldne. Enne söömist lisa ka veidi musta pipart.
allikas: Siit nurgast ja sealt nurgast
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar