reede, 14. juuni 2013

Liiga tihe, kuid äärmiselt meeldiv graafik

Eelmine nädal läks kui lennates. Kuna olin enne seda otsustanud teha pika nädalavahetuse maal ja esmaspäeva päikestki nautinud, saabusin alles hilisõhtul linna.
Bussis avastasin et ohsaa, Raekoja Platsil Põhja-Tallinna kontsert, muidugi oli vaja kohe sinna minna.
Ega teisipäevgi saanud muusikaliselt alla jääda - Käsmu kaunid kontserdid "Dzassis ainult tüdrukud".

Äärmiselt ilus õhtu merekaldal kauni muusika seltsis.
Kolmapäeval väike vahepala kokanduse rindel - nimelt kokakool FoodStudios ühe hea koostööpartneri kutsel.
Käike oli 4:
Salat pardilihaga
Veini ja koorekastmes sinimerekarbid
Suitsutatud forell ning marineeritud küülik wokitud juurviljade, spargli ning tadziki kastmega
Grillitud rabarber jäätise ja jogurtivahuga

Kohale jõudes oli parajalt meie jaoks valmis tehtud juba salat, et me end teiste roogade valmistamise ajal nälgas ei tunneks. Suitsuforell ja magustoit (peale rabarberite koorimise ja tükeldamise) valmis ka proffide poolt, muidu oleksime vist pööle ööni sinna jäänud ja ilmselt nälga jäänudki. Kuna nii suitsutamine kui küüliku marinaad vajasid aega ja seetõttu olid need ka ette valmistatud. Kui tükeldamise/hakkimise/koorimise osas olime kõik kärmed vennad, siis panni juurde sattusingi vaid vist mina. Ennast on ikka ju hea kiita. Mis teha, mulle lihtsalt meeldis ja seetõttu nautisin ka sinimerekarpide valmistamist ning köögiviljade wokkimist suurel väli wok-pannil. See oli minu jaoks uus ja põnev kogemus. Kõik kiitsid ja toit oli imehea, olin rahul, ilmselt ka teised, kuna anumad sai tühjaks ja kõik mõmisesid rahulolust. Muusikalise vahepala eest eises hea hõbekõri Taukar.


 
  
  
  
  
 

 Neljapäev taas muusika lainel, Käsmu kontserdid "Valgre 100". Samuti äärmiselt meeldiv õhtu kaunite laulude saatel. Iff ja teised, kes tol õhtul musitseerisid oli lihtsalt väga head.

Reede otsustasin võtta aja maha muudest tegemistest ning peale tööd otustasin hoopiski koristada, et järgmisel hommikul uue hooga edasi reisida. Kuna olime terve nädala vaid motikal liigelnud, siis ei saanud ka nädalavahetus alla jääda. Ilm ilus, mis muud kui rattale hääled sisse ja järgmine peatus Pärnu Steffani, väike lõuna, moona varumine Maximast krevettide näol ja õhtuks Nuia, chill-grill-ujumine. Pühapäeval jälle tagasi linna. Nädala kilometraaziks tuli mul vist ligi 800km, ma ei ole mõnel suvel kokku ka niipalju sõitnud, täitsa ime kohe.



Kommentaare ei ole: