esmaspäev, 17. juuni 2013

Ahjuomlett peediga

Natuke teistmoodi omlett, aga nagu ikka, kõik uus on proovimist väärt. Nagu seegi, lihtne (juhul kui kasutad juba poest ostetud riivitud peeti) ahjus valmiv isend. Samal ajal saad valmistada kas kohvi või salati, mida sinna kõrvale manustada. Meie tegime küll kergeks õhtueineks, aga sobib ideaalselt mis tahes söögikorraks.

Vaja:
5 muna
2dl piima
2spl jahu
300g kodujuustu
100-150g riivitud juustu
soola-pipart
200g riivitud peeti (sõltub vormi suurusest, mina kasutasin terve 400g paki)


Mikserda munad koos piima ja jahuga vahule. Lisa segades juurde kodujuust ning riivitud juust. Maitsesta. Määri ahjuvorm võiga ning laota põhjale peet. Vala üle munaseguga ning küpseta ahjus 220 kraadi juures 20 minutit või niikaua kuni muna on hüübinud.


allikas: Kokkama Ragnega



Kommentaare ei ole: