Vaja(4-le):
õli
1 sibul
1tl värsket ingverit
1-2tl Tai punast karripastat
400g purustatud tomateid
50g kookoskreemi (mina asendasin kookospiimaga)
400g tooreid, külmutatud krevette
koriander (soovi korral)
Kuumuta õli pannil ja lisa sibul ning ingver. Kuumuta mõned minutid kuni pehmed, lisa karripasta ja kuumuta lisaks 1 minut. Seejärel lisa tomatid ning kookos, lase keema tõusta ning keeda tasasel tulel 5 minutit, vajadusel lisa keevat vett, kui tundub et läheb väga paksuks.
Lisa krevetid ja küpseta 5-10 minutit, sõltuvalt kui suured viimased on, peaasi et läbi küpseks, kuid üle ei tasu ka pingutada.
Serveeri riisiga ning soovi korral raputa peale koriandrit.
allikas: BBCGoodFood
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar