3 kanakintsu naha ja kondiga
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 suur purk(680g) konservtomateid (terved tomatid omas mahlas)
10 pipratera
1tl jahvatatud koriandriseemneid
1tl jahvatatud vürtsköömneid
näpuotsaga kaneeli
2 porgandit
2-3 kartulit
õli
soovi korral peterselli
soola
Kuumuta pannil veidi õli ja pruunista sellel kanakintsud mõlemalt poolt. Maitsesta soolaga. Tõsta haudepotti.
Haki sibul ja küüslauguküüned, kuumuta need pannil madalal kuumusel klaasjaks.Lisa potti kana juurde. Puista kanatükkidele jahvatatud vürtsid, lisa pipraterad, sega kõik omavahel läbi. Vala peale tomatikonserv.
Kata pott kaanega ja hauta pliidil madalal kuumusel 45 minutit. Tükelda porgandid-kartulid, lisa hautisele ja lase veel u 45 minutit podiseda, kuni kana ja aedviljad valmis.
Soovi korral raputa serveerimisel peale peterselli.
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 suur purk(680g) konservtomateid (terved tomatid omas mahlas)
10 pipratera
1tl jahvatatud koriandriseemneid
1tl jahvatatud vürtsköömneid
näpuotsaga kaneeli
2 porgandit
2-3 kartulit
õli
soovi korral peterselli
soola
Kuumuta pannil veidi õli ja pruunista sellel kanakintsud mõlemalt poolt. Maitsesta soolaga. Tõsta haudepotti.
Haki sibul ja küüslauguküüned, kuumuta need pannil madalal kuumusel klaasjaks.Lisa potti kana juurde. Puista kanatükkidele jahvatatud vürtsid, lisa pipraterad, sega kõik omavahel läbi. Vala peale tomatikonserv.
Kata pott kaanega ja hauta pliidil madalal kuumusel 45 minutit. Tükelda porgandid-kartulid, lisa hautisele ja lase veel u 45 minutit podiseda, kuni kana ja aedviljad valmis.
Soovi korral raputa serveerimisel peale peterselli.
allikas: Siit nurgast ja sealt nurgast
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar