Vaja (u20-30 kommi):
30g kuivatatud kirsse või jõhvikaid
(soovi korral 1-2
spl konjakit v brändit)
100g valget šokolaadi
200g toorjuustu
3spl kamajahu
200g tumedat šokolaadi
Tükelda
kuivatatud kirsid (või jõhvikad) ja soovi korral aseta umbes tunnikeseks brändi
või konjaki sisse likku. Sulata valge šokolaad ning sega läbi
toasooja toorjuustu, kirsside (või jõhvikate) ja kamaga. Aseta segu vähemalt tunniks külmkappi tahenema. Seejärel vormi massist sobiva suurusega pallikesed. Kokku saab u 20-30 kommi, sõltub kui suured pallid teed. Aseta need omakorda tunniks külma
tahenema. Seejärel sulata tume šokolaad ja kasta kommid selle sisse ja aseta fooliumi, toidukile
või küpsetuspaberi peale tahenema. Kui on soovi, siis enne tahenemist võib kaunistuseks veel meelepärast kommidele peale raputada/panna.
allikas: Jagatud Rõõm
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar