reede, 7. märts 2014

Tomati-kanakarri

Killuke Indiat argiõhtusse. Kuna kevad hiilib üha rohkem uksest-aknast sisse, siis veel õige aeg vürtse kuhjata toitu, et meie põhjamaises karguseriismetes sooja saada. Kes arvab et see liiga vürts-vürts, arvestades palju erinevaid maitsed siin sees, siis tulemus tegelikult üllatavalt mahe.


Vaja (4-5le):
400g kanafileed (mina kasutasin kintsuliha)
25g võid
1 sibul
1 küüslauguküüs
1tl garam masala't
1tl vürtsköömneid
1tl kurkumit
0,5tl ingverit
0,5tl tšillihelbeid
0,5tl jahvatatud kardemoni
400g purustatud tomatit
150g Saare Smetana hapukoort või maitsestamata jogurtit
soola ja pipart

Lõika kanafileed tükkideks ning prae võis kuldseks. Lisa hakitud sibul, küüslauk ja vürtsid. Prae läbi.
Lisa purustatud tomatid, maitsesta vajadusel soola-pipraga ning hauta, kuni kana on valmis. Lõpus lisa hapukoor ja kuumuta korraks läbi(ära keeda).
Serveeri nt keedetud riisiga.


allikas: Nami-Nami

Kommentaare ei ole: