Valmistamise peale ka ülemäära aega ei kulu, enamuse aja saab roog ise hakkama, vaikselt tulel podisedes.
Vaja:
1 küülik
2spl jahu
sool-pipar
2spl võid
2spl õli
3 sibulat
1spl kuivatatud tüümiani
2pdl kirsimaitselist õlut (nt Puls Tume Kirss)
100g kuivatatud kirsse
Tükelda küülik, maitsesta soola-pipraga ja veereta lihatükke kergelt jahusegus. Kuumuta paksupõhjalises haudepotis või ja õli, kuni rasvaine hakkab vahutama. Pruunista lihatükid jao kaupa mõlemalt poolt hoolega. Tõsta ootele. Lisa potti viilutatud sibulad ning kuumuta keskmisel kuumusel kuni need on kergelt klaasjad. Lisa tüümian, õlu ning pool kirssidest ja seejärel pruunistatud lihatükid. Kuumuta keemiseni, kata kaanega ning hauta vaiksel kuumusel 1,5-2 tundi.
Serveeri meelepärasega (meil oli selleks kartulipuder) ning lisa kaunistuseks ülejäänud kuivatatud kirsid.
allikas: Oma Maitse märts 2014
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar