Mis asja veelgi isuäratavamaks teeb, on see et et neid on imelihtne valmistada, vaid 2 koostiososa ja natuke sulatamist.
Vaja:
150g tumedat
šokolaadi
u 10tl maapähklivõid
u 10tl maapähklivõid
kommivorme
Sulata šokolaad vesivannil. Laota kommivormid alusele ning nirista iga vormi põhja u 1/2tl sulašokolaadi, vajadusel aja vormi põhja peal veidi laiali, et põhi oleks kenasti üleni
õhukese kihiga kaetud. Pista vormid koos alusega u 3-4 minutiks
sügavkülma.
Kui kommide põhjad on
tahenenud, tõsta igasse vormi u 1/2tl maapähklivõid. Silu ühtlaseks, aga jälgi, et pähklivõi ei puutuks vormi äärtega kokku.
Seejärel nirista igasse
vormi veel u 1tl sulašokolaadi ja jälgi et komm saaks üleni šokolaadiga kaetud.
Pista kommid veelkord külma tahenema. Kui viimased on tahenenud võid need eemaldada paberitest või serveerida soovi korral paberiga.
Antud kogusest saab umbes 20 kommi.
allikas: Tassike.ee
2 kommentaari:
No milline maius :p
Tulid muide mulle täna kohe meelde, kui nägin lehes seda shokolaadibrülee pilti: http://www.hs.fi/blogi/kiusauksessa/Crème+brûlée+au+chocolat+ja+viettelys+on+taattu/a1305804094893?ref=hs-hitaat-e-7
Näeb välja nagu midagi, mis on sinu köögist tulnud :)
Näeb isuäratav välja. No minul on klassikaline brülee, mis on ka üle kõige hää:)
Postita kommentaar